

Out of Love for Quality
Our Philosophy
Everything we do is driven by genuine passion and an uncompromising commitment to quality. At the heart of our restaurant is the meat – not just any meat, but the exceptional cuts we are proud to serve thanks to our friendship with Bryan Flannery, one of the most renowned butchers in the United States. We grill over an open flame on an original Grillworks grill from the U.S., as well as in a Josper charcoal oven, fueled by locally sourced beechwood.
To complement this, we offer one of the most extensive wine lists in the region, featuring over a thousand carefully selected wines from the Napa Valley.
“If this meat were a wine, I’d give it 100 points.”— Robert Parker, icon of wine criticism
Experience Excellence
Our Highlights

Restaurant
Raum für Genuss – und besondere Momente Es ist ein Ort für Begegnungen, Gespräche und genussvolle Augenblicke...

Menu
Unsere Küche ist ein modernes amerikanisches Steakhouse – klassisch in der Haltung, international im Einfluss und kompromisslos in der Qualität...
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Eventlocations
Ob exklusives Dinner, Business-Lunch, Wine Tasting oder geselliges Zusammensein – unsere vielfältigen Räume bieten den passenden Rahmen für genussvolle und stilvolle Momente...

Contact
Sie haben Fragen, Wünsche oder möchten einen besonderen Abend planen? Schreiben Sie uns – wir sind gerne für Sie da.

Products
Was nicht von hier kommt, muss besser sein als alles, was wir regional finden. Nur Produkte, die geschmacklich und qualitativ unersetzbar sind, finden den Weg auf unsere Karte.

Wine
Wir sind hoffnungslos verliebt ins Napa Valley. In die sanften HĂĽgel, die besondere Kombination aus Boden, Klima und Licht...